Bioptron AG Zwitserland | Bioptron Belgium

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

BIOPTRON

Philip Zepter bioptron

Philip Zepter: Oprichter BIOPTRON & Zepter International

bedrijf bioptron zepterBIOPTRON AG, onderdeel van Zepter Group, produceert medische apparaten van de hoogste Zwitserse kwaliteit en zij garandeert uitstekende productiestandaarden.

In 1996 fuseerde BIOPTRON AG met Zepter International, een Zwitsers multinational bedrijf dat kwaliteitsproducten produceert, verkoopt en distribueert in de volgende sectoren: Medisch, Cosmetisch, Luxe, Kunst en Verzorging.

BIOPTRON AG hoort bij Zepter’s Medische Afdeling: zij leveren een breed arrangement aan klinisch geteste en gekwalificeerde medische apparaten en gezondheidsproducten.

Ook in België is BIOPTRON actief. Neem gerust contact met ons op voor een gratis demo-sessie en/of vrijblijvende prijsofferte van de BIOPTRON Lichttherapie systemen en lampen.

bioptron zepter medical toepassingenDE ZEPTER GROEP

 • 7 fabrieken
 • 320.000 m2 bedrijfsruimte
 • 5 continenten
 • 40 landen
 • Meer dan 130.000 adviseurs
 • Meer dan 65.000.000 jaarlijks aanwezigen bij presentaties
 • Meer dan 80.000.000 tevreden gebruikers
 • Meer dan 760.000.000 producten verkocht

BIOPTON WERELDWIJD

 • ACTIEF IN MEER DAN 50 LANDEN
 • REEDS MEER DAN 20 JAAR OP DE INTERNATIONALE MARKT
 • MEER DAN 3.000.000 APPARATEN VERKOCHT … BENT U DE VOLGENDE?

ONZE MISSIE

bedrijf bioptron zepter lichttherapieBIOPTRON AG is een van de wereldleiders op het gebied van Lichttherapie apparaten op dit moment.

Wij zijn toegewijd aan grondige research en ontwikkeling op lange termijn en aan de productie van unieke medische apparaten, zoals de BIOPTRON Light Therapy System.

Ons doel is om onze positie als marktleider te consolideren en om de internationale acceptatie van lichttherapie te promoten door de constante toepassing van innovatieve oplossingen en ontwikkelingen.

Sinds haar fusie met Zepter International hebben meer dan 3 miljoen apparaten hun gebruikers tevreden gemaakt.

Bioptron Belgium: Trency Cook BVBA

Zeedijk 782, 8300 Knokke-Heist

T + 32 (0)50 62 63 83 | F+32 (0)50 62 76 76 | info@bioptronbelgium.be

BE 0478.893.354

ONDERZOEK & ONTWIKKELING: LEEF GEZOND. LEEF LANGER

bioptron lichttherapie lam wondverzorgingJaren van ervaring en onderzoek hebben de positieve effecten van BIOPTRON Lichttherapie bevestigd en het heeft geleid tot een breed scala aan behandelingen van medische aandoeningen. De therapie wordt nu wereldwijd erkend als nieuwe en innovatieve vorm van behandeling voor de preventie en de genezing van verschillende medische aandoeningen.

 • BIOPTRON AG’s onderzoekers zijn constant aan het werken met experts, researchers en artsen uit verschillende landen aan de kenmerken en de therapeutische doeltreffendheid van BIOPTRON lichttherapie.
 • BIOPTRON AG heeft meer dan 500 wetenschappers, 1.000 klinieken en 5.000 artsen.
  BIOPTRON – Winnaar van de Anti-Aging & Beauty Trophy

BIOPTRON is de ontvanger van de eerste award voor beste Anti-Verouderingsapparaat bij de 2e Esthetische & Anti-Veroudering Medicijnen Europees Congres AMEC in 2014, gehouden in Parijs eind oktober. Na het succes van het 1e Europese Congres was was AMEC 2014 een nog groter succes. AMEC 2014 was opgezet om aan de Europese behoeften voor een globaal esthetisch- en anti-verouderingsevenement te voldoen. Het congres was opgericht met een multi-gespecialiseerde aanpak in de ontwikkeling van esthetische medicijnen en een multi-disciplinaire combinatie van medicijnen om verouderingstekenen te voorkomen en te behandelen.

BIOPTRON Lichttherapie op het Europese Congres van Anti-Verouderingsmedicijnen AMEC 2014, Parijs.

BIOPTRON lichttherapie WINNAAR Parijs

BIOPTRON Lichttherapie, de leider in Anti-Veroudering, is de ontvanger van de eerste award voor beste Anti-Verouderingsapparaat op het 2e Esthetische & Anti-Veroudering Medicijnen Europees Congres AMEC in 2014, gehouden in Parijs eind oktober.

Het internationale team van medische experts presenteert de resultaten van BIOPTRON lichttherapie bij Anti-Veroudering, waarbij klinisch onderzoek heeft gedemonstreerd dat BIOPTRON lichttherapie een positief stimulerend effect heeft op specifieke huidcellen die fibroblasten heten, wat resulteert in de aanmaak van collageen en elastine. De leeftijd- en zongerelateerde uitdunning in de huid van deze twee proteïnen zijn verantwoordelijk voor het verrimpelen van de huid. Deze rimpels raar je kwijt door veilige en non-invasieve dagelijkse behandelingen van maar 10 minuten met BIOPTRON licht, zonder bij-effecten.

Dr. Christian Deperdu, dermatoloog en anti-verouderingsspecialist uit Beausoleil in Frankrijk (vlakbij Monaco), en Dr. Jasmina Lalosevic uit Belgrado in Servië, oprichter van AestheticMed anti-verouderingsklinieken, gaven allebei presentaties bij de BIOPTRON stand tijdens AMEC 2014 om de effectiviteit en het gemaksgebruik van BIOPTRON lichttherapie met verschillende populaire Anti-Verouderingsprocedures: na mesotherapie en hyaluronzuurvullers, PRP lifting en face lifting met mesonieten, na scrubben en laserbehandelingen. Artsen en specialisten konden discussiëren en hun eigen ervaringen delen met succesvolle dagelijkse behandelingen met BIOPTRON lichttherapie.

Genezend Licht

rugpijn bioptron lichttherapieBIOPTRON licht staat synoniem met medische lichttherapie en is een marktleider in dit gebied, gebaseerd op 25 jaar gedetailleerd en gevalideerd medisch en wetenschappelijk onderzoek. BIOPTRON lichttherapie is ook effectief voor de indicaties in het gebied van Anti-Veroudering.
BIOPTRON is een gecertificeerd medisch apparaat, gebaseerd op gepantenteerde lichttechnologie. BIOPTRON AG is een dochteronderneming van Zepter International, wat al 25 jaar medische kwaliteitsapparaten produceert. BIOPTRON is er in 3 maten en er zijn al 3 miljoen van deze apparaten verkocht, wat het het meest succesvolle lichttherapieapparaat op de markt maakt op dit moment. BIOPTRON wordt in meer dan 60 landen wereldwijd verkocht.

Effecten van BIOPTRON licht

Dr. Michael McNamara, globaal opinieleider van BIOPTRON AG, was een gastdocent tijdens AMEC 2014. Naast de Anti-Verouderingseigenschappen van BIOPTRON lichttherapie, presenteerde Dr. McNamara kort wat BIOPTRON de globale leider in lichttherapie maakt: vermindering van pijn, snellere heling van wonden, het helen van weefselontstekingen en sportblessures, vermindering van nek- en onderrugklachten, genezen van acne en andere medische aandoeningen. Bioptron bevordert de gezondheid bij dagelijks gebruik en het vermindert het risico op ziektes als hartaanvallen en kanker. Het is een onvermijdelijk deel van verjongingsbehandelingen en het is een ideale dagelijkse therapie thuis.

BIOPTRON

sport lichttherapie bioptron

Sport: lichttherapie BIOPTRON

Bioptron: een revolutionaire doorbraak in medicijnen: het BIOPTRON Lichttherapiesysteem.

BIOPTRON apparaten zijn medische apparaten die professioneel worden gebruikt bij ziekenhuizen, instituties, wellness- en sportcentra en thuis.
Het BIOPTRON Lichttherapiesysteem is voor iedereen: verschillende mogelijkheden, gebruiksgemak, korte pijnloze behandelingen, geen bekende bijwerkingen en gemaakt in Zwitserland!

BIOPTRON apparaten hebben een innovatieve technologie en ze zijn gebruikersvriendelijk ontwikkeld. Er zijn floor stands beschikbaar voor elk apparaat. Daardoor is elk deel van het lichaam makkelijk behandelbaar en zorgt het voor een relaxte behandeling. Met maar 1 maat en design hebben alle 3 de apparaten dezelfde fysieke lichtkenmerken en dus een identieke positieve werking op het menselijk organisme.

Alle BIOPTRON Lichttherapieapparaten zijn gemaakt in Zwitserland door BIOPTRON AG.

BIOPTRON AG is een ZWITSERS bedrijf dat lid werd van de Zepter Group midden jaren ’90. Resultaten op het gebied van lichttherapie kwamen door wetenschappelijk onderzoek, ervaring en expertise van de Zepter Group. De bevindingen zijn constant geïmplementeerd in de productie van het BIOPTRON Lichttherapiesysteem.

OVER GEZONDHEID

Een nieuwe beweging in gezondheidszorg

zepter bedrijf

ZEPTER | BIOPTRON

Tijdens de laatste decennia hebben professionals en patiënten allebei een golf van veranderingen en verbeteringen meegemaakt in de gezondheidszorg. In de wetenschap zijn ze enthousiast over vele doorbraken, met name de effectiviteit van nieuwe behandelingen. Sommige van deze hebben de nieuwste technieken, terwijl anderen nog steeds op vertrouwde mechanismen draaien. Veel succesvolle voorbeelden zijn een combinatie van deze twee, wat duidelijk aantrekkelijk is voor het publiek.

Er heerst een grote nieuwsgierigheid naar wat de wetenschap kan bieden, al zijn er ook sceptici over mogelijke bijwerkingen van nieuwe medicijnen en behandelingen. Mensen willen de kennis de ze vertrouwen over behandelingen meer dan ooit begrijpen. Ze hebben meer vragen dan ooit, zoals ‘Is het veilig?’ en ‘Zijn er bijwerkingen?’. Ze willen alle opties evalueren en hebben meer controle over hun persoonlijke gezondheid en die van hun geliefden.

Medische experts en anderen vertrouwen meer op een allesomvattende aanpak van gezondheidszorg en behandelingen. BOPTRON Lichttherapie is een welkome nieuwe toevoeging in dit gebied. Hippocrates’ geneesfilosofie heeft het medisch gebied opnieuw beïnvloed: ‘Eerst, maak geen schade’ en ‘Vereer de genezende kracht van de natuur’.

Een doorbraak: BIOPTRON Lichttherapiesysteem

Het BIOPTRON Lichttherapiesysteem is een krachtige lichttherapietechnologie die een opmerkelijke toewijding demonstreert. In de vroege jaren ’80 heeft een team van wetenschappers de significantie van gepolariseerd polychromatisch licht ontdekt. Het BIOPTRON Lichttherapiesysteem is gebaseerd op dit onderzoek. Sinds 1988 heeft BIOPTRON AG geïnvesteerd in verder onderzoek en productontwikkeling wat nodig was om optimale effectiviteit in lichttherapiebehandelingen te bereiken.

Het BIOPTRON Lichttherapiesysteem draait op meer dan 20 jaar ervaring en wordt gebruikt door artsen en verplegers, families en individuele gebruikers. Iedereen geniet van de positieve effecten op het menselijk lichaam.

De gepatenteerde technologie van het BIOPTRON Lichttherapiesysteem haalt constant opmerkelijke resultaten in de preventie en behandeling van verschillende medische aandoeningen. Technologie van hoge kwaliteit en innovatief design zonder moeilijkheden in gebruik en zonder bekende bijwerkingen. BIOPTRON Licht is een hulpmiddel voor klinisch- en thuisgebruik.

CERTIFICATEN VOOR BIOPTRON

Certificaat voor Kwaliteitsmanagement

certificaat bioptron

Certificaat BIOPTRON

BIOPTRON AG – Garandeert topkwaliteit

BIOPTRON AG laboratoria zijn constant bezig met het testen en optimaliseren van BIOPTRON apparaten volgens de laatste wetenschappelijke onderzoeken, uitgevoerd door onafhankelijke instellingen. Tegelijkertijd zijn BIOPTRON apparaten gecertificeerd door erkende onafhankelijke test-instituten. Onze bedrijfsplannen, inclusief R&D leveranciers evaluatie, de levering van componenten tot aan de productie, inspecties aan het product zelf, voldoen aan alle regelementen van het Europese Gemeenschap medisch artikel 93/427EEC, net als aan nationale regelementen van lokale markten.

Certificaten

1. Certificaat van Kwaliteitsgarantie (EN ISO 9001)
2. Certificaat van Kwaliteitsgarantie (EN ISO 13485)
3. Certificaat van het Kwaliteitsgarantiesysteem (directive 93/42/EEC)

Voor meer informatie, bezoek “510(k) Premarket Notification Database”.  510(k) No: K032216

BIOPTRON AG

Zepter’s BIOPTRON fabriekscertificaten

DEKRA certificaat voor kwaliteitscontrole: EN ISO 9001:2008 – EN ISO 13485:2012 + AC:2012

DEKRA certificaat voor medische apparaten die voldoen aan Annex II, Sectie 3 van 93/42/EEC (Notified Body ID 0124)

Declaration van conformiteit van DEKRA (European notified body) voor alle producten die gemaakt zijn in 2013 (21.07.2013)

Laatste erkenning voor BIOPTRON en Zepter International

bedrijf bioptron award

Bedrijf BIOPTRON: Lichttherapie Award, Parijs

Volgens hun lange ervaring en bewezen efficiëntie in therapie en preventie, laat BIOTRON nogmaals de ware kracht van licht zien en wint de 1e prijs al meest efficiënte anti-verouderingsapparaat op energie tijdens het 2e Europese Esthetische & Anti-Verouderingsmedicijn Congres in Parijs op 24 en 25 oktober.

Een internationaal team van medische experts presenteerde de effecten van Bioptron Lichttherapie op anti-veroudering en laten klinische studies zien die de positieve en stimulerende effecten laten zien van Bioptron Lichttherapie op fibroblasten in ons lichaam die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine.

Wanneer de huid veroudert en als deze bloot wordt gesteld aan zonnestralen, resulteert dit in fijne lijntjes en rimpels. Rimpels zullen verdwijnen bij veilige en non-invasieve dagelijkse behandelingen van 10 minuten met Bioptron Lichttherapie.

bioptron medall lichttherapie lamp

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

Ontdek ook: Vacsy vacuummachine

Ontdek ook: geld besparen met een vacuum sealer 

Comments are closed.