Bioptron hoe gebruiken: werking lichttherapie | Bioptron lampen

Toepassing van Bioptron lichttherapie

zepter bioptron model huid genezing antiaging

BIOPTRON Lichttherapie moet individueel uitgevoerd worden. De tijdsduur van elke sessie en van de gehele behandeling hangt in de eerste plaats af van het gezondheidsprobleem en de toestand van het gebied dat behandeld wordt.


BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >


Afhankelijk van de indicatie duurt de BIOPTRON lichttherapie behandeling slechts een paar minuten, een of twee keer per dag. De therapie wordt best toegepast wanneer u tijd heeft om u te ontspannen en dus van het biostimulatieve effect kunt genieten.

1. Reinig het gebied dat u wenst te behandelen voor u BIOPTRON Lichttherapie toepast. Opmerking: alle kleding of bedekking moet verwijderd worden voor de behandeling.

2. Ontspan u en richt de lichtstraal op het te behandelen gebied. Hou het toestel op een rechte hoek van 90° en hou een afstand van ongeveer 10 cm (4 inch). Beweeg de lichtstraal niet tijdens de behandeling. Behandel grote oppervlakken door het stuk per stuk af te gaan tot de gehele oppervlak behandeld is.

3. Pas de BIOPTRON lichttherapie een of twee keer per dag toe, bv. elke morgen en/of avond, 4 tot 10 minuten lang of volgens de instructies van uw geneesheer.

4. Herhaal de bovenstaande instructies voor elk te behandelen gebied van het lichaam.

5. Trek de stekker uit na gebruik!

zepter medische toepassing

winterdepressie bioptron

 

Lees ook: Hoe een een infrarood sauna gebruiken?

BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >

Comments are closed.