Bioptron lichttherapie lamp | Zepter

BIOPTRON Lichttherapie beter begrijpen

BIOPTRON Lichttherapie

De BIOPTRON Lichttherapie is een revolutionair systeem dat gebruik maakt van een mix van verschillende soorten licht voor de behandeling van diverse gezondheidsproblemen, huidaandoeningen en ook voor het verbeteren van uw geestelijke gezondheid, fysieke gezondheid en welzijn.

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

Het belang van het gepolariseerde en polychromatische licht werd ontdekt in de jaren 80. Deze ontdekking heeft geleid tot het ontstaan van de BIOPTRON Lichttherapie lamp. Sinds het jaar 1988 heeft het BIOPTRON AG bedrijf zich uitgebreid gericht op geavanceerd onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe en betere producten voor het bereiken van uitstekende klinische effectiviteit en efficiëntie op het gebied van lichttherapie. Het heilzame BIOPTRON lichttherapie systeem is nu al meer dan 20 lange jaren in gebruik en in dienst van alle toonaangevende ziekenhuizen en zorginstellingen wereldwijd. Daarnaast wordt dit systeem ook thuis gebruikt door particulieren voor de behandeling van diverse verwondingen en huidproblemen die routinematig plaatsvinden.

BIOPTRON Lamp Kopen

BIOPTRON Lamp Kopen

Het BIOPTRON licht wat werkzaam is in het BIOPTRON lichttherapie systeem beweegt in evenwijdige vlakken. De Brewster spiegel, wat een meerlaags geavanceerd optisch systeem is wordt gebruikt in het systeem, biedt ongeveer 95 procent van de polarisatie van het BIOPTRON licht. Dit stelt de optimale en meest voordelige penetratie van uw lichaamsweefsels vast voor het stimuleren van uw immuunsysteem om het genezingsproces te versnellen. Bovendien resulteert dit ook in effectieve genezing. Alle wonden en verwondingen helen perfect, verminderen de pijn en het ongemak die u hiervan ervaart.

BIOPTRON lichttherapie maakt gebruik van polychroom licht. Dit betekent dat het gebruik maakt van het licht van verschillende golflengten. In de BIOPTRON lichttherapie wordt het licht van verschillende kleuren gebruikt, met een golflengte bereik van 480 nm tot 3400 nm. Het bevat naast de kleuren die behoren tot het zichtbare licht ook een gedeelte van het spectrum van infrarode straling. Door de verschillende golflengten van het polychromatische licht dringt het bij diverse diepten door in de huid. Vandaar dat het mogelijk is om de cellen op verschillende dieptes te activeren en ze te verjongen. Het is ook nuttig bij het versnellen van de bloedcirculatie en is uitstekend in het stimuleren van regeneratieve activiteiten en processen van uw lichaam.

BIOPTRON Lichttherapie Lamp

De beste eigenschap van de BIOPTRON lichttherapie is dat het gebruik maakt van incoherent licht. Incoherent licht is ontzettend anders dan coherent licht. Terwijl het laatstgenoemde wordt gekenmerkt als ongelooflijk riskant, hoge intensiteit licht dat eenvoudig weefsels kunnen beschadigen, heeft incoherent licht een lage intensiteit, zacht licht met dynamische penetratie wat niet leidt tot enige bijwerkingen op uw lichaam. Incoherent laserlicht wat gebruikt wordt bij BIOPTRON lichttherapie is zachter en veroorzaakt geen schade aan uw huid of lichaamsdelen. Het voelt licht en zacht op uw huid en heelt uw wonden en brandwonden zonder het toebrengen van pijn aan uw lichaam.

acne behandeling met bioptron lamp

acne behandeling met bioptron lamp

In aanvulling op het gebruik van BIOPTRON Lichttherapie voor het genezen van pijnen, huid acne, wonden en blessures, kunt u het voor een aantal andere functies gebruiken. De kleurentherapie, aangeboden door de BIOPTRON lichttherapie, kan ervoor zorgen dat u energieker, zelfverzekerder en opgewekter wordt. Bovendien kan de BIOPTRON lichttherapie ook makkelijk helpen bij het krijgen van een zachter, beter en jonger uitziende huid.

Aan het zoeken naar een BIOPTRON lichttherapie lamp? Zoek niet verder en krijg hier een gratis offerte.

Ook vaak gezocht: Vacuum verpakken met Vacsy

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

Het team van BIOPTRON Lchttherapie Lampen

Bioptron licht

Comments are closed.