Bioptron lichttherapie toepassingen | Bioptron lamp

bioptron medall lichttherapie lamp

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

Ontdek ook: Vacsy vacuummachine

BIOPTRON TOEPASSINGEN

1. BIOPTRON ALS PIJNBESTRIJDING

bioptron zepter medical toepassingenBIOPTRON is klinisch getest en gecertificeerd voor de medische behandeling van pijn.

Pijn hoeft geen deel van uw dagelijkse leven te zijn. BIOPTRON Lichttherapie verlicht pijn effectief door de bloedtoevoer te verbeteren en spierkrampen te verlichten.

REUMATOLOGIE

 • Osteoartritis
 • Reumatologische artritis
 • Artrose

FYSIOTHERAPIE

 • Lage rugpijn
 • Schouder- en nekpijn
 • Carpaal tunnelsyndroom
 • Littekenweefsel
 • Verwondingen van skeletspieren

SPORTGENEESKUNDE

 • Spierkramp
 • Verstuikingen
 • Overbelasting
 • Kneuzingen
 • Gescheurde spieren en banden
 • Peesontstekingen
 • Tennisarm

PIJN HOEFT GEEN DEEL VAN UW DAGELIJKSE LEVEN TE ZIJN: LAAT BIOPTRON U HELPEN UW PIJN TE VERLICHTEN

BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >

2. WONDEN

bioptron medical lichttherapie genezing wondenBIOPTRON is klinisch getest en gecertificeerd voor de medische behandeling van wonden.

BIOPTRON heelt wonden better en twee maal zo snel, vermindert pijn, ongemak en littekens.

BIOPTRON kan worden gebruikt voor:

 • Wondgenezing na trauma
 • Brandwonden
 • Genezing van huidflap
 • Wondgenezing na operatie
 • Veneuze beenulcera (stilstaand)
 • Decubitus (met druk)

BIOPTRON GENEEST WONDEN BETER EN TOT TWEE MAAL ZO SNEL, VERMINDERT PIJN, ONGEMAK EN LITTEKENS

Bioptron is een biofotonische lichttechnologie die het immuunsysteem stimuleert, verwondingen helpt genezen en chronische aandoeningen zoals pijn, allergieën, slaapstoornissen, depressie en nog veel meer verbetert! het gepatenteerde biofotonische emissiespectrum van bioptron helpt het natuurlijke vermogen van uw lichaam om zichzelf te genezen in evenwicht te brengen. bioptron kan zowel thuis als in een klinische omgeving gebruikt worden. bioptron is een revolutionair Lichttherapie-apparaat dat al meer dan 20 jaar mensen met chronische gezondheidsproblemen helpt.

Bioptron en acné

Acné helpen genezen met een BIOPTRON lamp.

Een van de beste manieren om verlichting te krijgen van de pijn en stress die acne kan veroorzaken, is door gebruik te maken van een Bioptron-lamp. De BIOPTRON lamp werkt door het genereren van violet, bijna-UV licht dat zich richt op de bacteriën die acne veroorzaken om ze te vernietigen of te verzwakken. Het brengt ook chemische reacties op gang die kunnen helpen puistjes te voorkomen, bacteriën af te doden en ontstekingen in de huid te verminderen.

Naast het verwijderen van acne symptomen zoals puistjes, roodheid en ontsteking, helpt het gebruik van het Bioptron licht nieuwe uitbraken in de toekomst te voorkomen door het vernietigen van bacteriën voordat ze zelfs uit de hand lopen. De violette lampen werken ook door het stimuleren van de natuurlijke collageen productie binnen het bindweefsel van uw lichaam, waardoor zowel het uiterlijk als het gevoel van uw huid zal verbeteren.

Bioptron en brandwonden

Bioptron bevordert o.a. de genezing van brandwonden door de vorming van nieuwe huidcellen te versnellen. Bij patiënten met bioptron-therapie voor brandwonden is een kortere ziekenhuisopname, minder pijn en minder spasmen met verminderde littekenvorming aangetoond. Van bioptron-therapie is ook bewezen dat het een sneller herstel bevordert nadat hoogenergetische lasertherapie is toegediend voor biopsie. Bioptron therapie is een veilige en zeer doeltreffende behandeling van brandwonden.

Brandwonden helpen genezen met een Bioptron lamp

De Bioptron-lamp is een technologie die door o.a. ziekenhuizen en brandwondencentra wordt gebruikt om brandwonden te genezen. De Bioptron is een UVB-fototherapietoestel met een laag UVB-niveau dat oorspronkelijk was bedoeld voor de behandeling van psoriasis.

De meest voorkomende verwonde plek bij een persoon is de rug, waar zich een grote hoeveelheid vlezig weefsel en bloedvaten bevinden. Deze verwonde plek heeft een grote kans om geïnfecteerd te raken omdat ze moeilijk grondig kan worden schoongemaakt. In gevallen waar de infectie verergert, leidt dit tot sepsis. In deze gevallen is de Bioptron therapie succesvol gebleken in het genezen van brandwonden en het voorkomen van het ontstaan van sepsis.

Bioptron therapie houdt in het stralen van een groot deel van het lichaam met ultraviolet licht. De bestraling geneest infecties, en stimuleert ook de collageen productie in huidcellen.

De Bioptron-lamp wordt gebruikt om brandwonden te behandelen door de celgroei in de verwonde gebieden te bevorderen. Dit helpt patiënten sneller van hun verwondingen te genezen zonder littekens of infecties.

Uit een onderzoek bij brandwondenslachtoffers die met drie verschillende soorten fototherapie werden behandeld, bleek dat degenen die met de Bioptron werden behandeld, sneller waren genezen dan andere vormen van therapie. De patiënten kregen een gemiddelde dosis die overeenkomt met het tienvoudige van de natuurlijke dosis gedurende zes dagen, waardoor zij een vermindering van 70% van de pijn en een gemiddelde toename van 94,35 cm van de genezingsoppervlakte.

BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >

3. HUIDPROBLEMEN

bioptron toepassingen huid eczeem acneBIOPTRON is klinisch getest en gecertificeerd voor de medische behandeling van dermatologische klachten & huidproblemen bij kinderen en volwassenen.

BIOPTRON kan worden gebruikt voor de behandeling van:

 • Brandwonden
 • Genezing van huidflap
 • Wondgenezing na operatie
 • Veneuze beenulcera (stilstaand)
 • Decubitus (met druk)

BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >

ANTI-AGING

Anti-aging met een lichttherapie lamp van Bioptron

De Bioptron is een anti-aging lichttherapie lamp die wordt gebruikt om huidveroudering tegen te gaan. Dit apparaat stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn eiwitten in uw huid die de elasticiteit van uw huid bevorderen. Wanneer deze proteïnen afnemen, wordt de huid minder elastisch en rimpelig. De Bioptron lichttherapie lamp verhoogt ook de productie van adenosine trifosfaat (ATP). ATP is verantwoordelijk voor energie in de cellen. Wanneer er een laag ATP-niveau is, kan ons lichaam niet goed functioneren, wat leidt tot tekenen zoals rimpels in uw gezicht.

Het Bioptron anti-aging apparaat heeft twee verschillende lichtinstellingen: rood licht modus en blauwe LED-modus . Met de rode instelling ervaart u een verbeterde kwaliteit van de slaap, een verhoogde bloedcirculatie rond uw ogen die donkere kringen helpt verdwijnen, gladdere gezichtscontouren als gevolg van rimpel vermindering door het opvullen van fijne lijntjes en het verstevigen van een slappe huid. Het kan worden gebruikt over je hele gezicht en nek . Bij de blauw licht stand zult u een vermindering merken van tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels. Deze stand is ook geschikt voor acne preventie en behandeling en helpt bij wondgenezing .

Het Bioptron anti-aging apparaat is ontwikkeld met behulp van state-of-the-art technologie die gemaakt is om uw huid te voorzien van alle voordelen van rode LED-verlichting (die we in de natuur zien) zonder negatieve bijwerkingen zoals zonnebrand of oogbeschadiging. De straling van deze lamp kan worden vergeleken met die van natuurlijke bronnen zoals helder ochtendlicht of zomerzon op het middaguur op een heldere dag. De lamp zendt geen UV-stralen of warmte uit – er is dus niets dat uw huid kan verbranden, prikken, vervellen of uitdrogen !

Dit schoonheidsapparaat is een uitstekende aanvulling op elke schoonheidsroutine, vooral als u op zoek bent naar een manier om tekenen van veroudering op natuurlijke wijze tegen te gaan.

Tip: bekijk zeker de bioptron lichttherapie tegen pijn in dit artikel.

KINDEREN EN PASGEBORENEN

BIOPTRON is een klinisch geteste en gecertificeerde, veilige medische behandeling voor kinderen en pasgeborenen.

ANDERE TOEPASSINGEN

bioptron kleuren lichttherapieBIOPTRON wordt gebruikt voor de behandeling van:

 • Huidaandoeningen, zoals eczeem
 • Kleine wonden, beschadingen en brandwonden (blauwe plekken, uitslag, roodheid van de huid etc.)
 • Allergische ziektes van de luchtwegen, zoals astma
 • Infecties van de bovenste luchtwegen (verkoudheid, sinusinfecties, keelontsteking)
 • Spier-, gewricht- en botaandoeningen (atritis, spierkramp, verstuikingen, overbelasting etc.)
 • Sportblessures (verstuikingen, overbelasting, kneuzingen, peesontstekingen, scheuren in spieren en banden)

BIOPTRON: EEN SNELLE, EFFECTIEVE, BIJWERKINGSVRIJE EN BETAALBARE BEHANDELING VOOR KINDEREN, BABIES EN PASGEBORENEN

BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >

SEIZOENSGEBONDEN KLACHTEN

bioptron compact medallBIOPTRON is klinisch getest & gecertificeerd om seizoensgebonden klachten tegen te gaan.

In de herfst en winter, als de dagen korter en donkerder worden en ons energieniveau daalt. Deze symptomen, die bekend staan als winterdepressie, worden veroorzaakt door een verstoring van onze biologische klok. Een tekort aan licht kan een negatief effect hebben op ons slaapritme.

BIOPTRON licht zorgt ervoor dat u de juiste hoeveelheid licht krijg, die u nodig heeft om winterdepressie tegen te gaan en uw batterij weer op te laden met positieve energie.

Seizoensgebonden klachten worden gekenmerkd door een combinatie van symptomen als:

 • Chronische vermoeidheid
 • Minder motivatie
 • Grotere behoefte aan slaap
 • Grotere eetlust en consequente gewichtstoename
 • Niet in staat zijn zich blij te voelen

VECHT TEGEN VERMOEIDHEID EN GEBREK AAN ENERGIE EN BLIJF GEZOND MET BIOPTRON LICHTTHERAPIE

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

Comments are closed.