BIOPTRON Pro 1

Bioptron Pro 1: Een Gedetailleerd Inzicht In Bioptron Pro 1 Lamp En Zijn Voordelen

BIOPTRON Pro 1

De BIOPTRON Pro 1 Lichttherapie is een energie-apparaat dat laserlicht uitzendt die u op een aantal verschillende manieren kunt helpen.

Dit apparaat is speciaal ontworpen om te worden gebruikt in ziekenhuizen, zorginstellingen, therapeutische centra, spa’s en zelfs thuis.

Als u gevoelig bent voor blessures, pijn en wonden, dan is het investeren in BIOPTRON Pro 1 een verstandig idee als u het regelmatig kunt gebruiken om uw problemen op te lossen en te zorgen voor een gezond leven.


BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >


BIOPTRON Pro 1 wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken tafelstandaard waarmee u gemakkelijk gebruik kan maken van het apparaat in een professionele en huiselijke omgeving.

In aanvulling daarop is een functionele en praktische vloerstandaard ook verkrijgbaar met de BIOPTRON Pro 1, waarmee u het apparaat gemakkelijk op de vloer kunt positioneren.

Bioptron Pro I Lamp

Zijn hellingshoek en hoogte kan doelmatig worden aangepast, zodat u het gemakkelijk kunt positioneren op een punt dat geschikt is voor uw hoogte of positie, of die van uw patiënt.

Bijvoorbeeld, als u een vierjarig kind wilt behandelen met behulp van de lichttherapie van BIOPTRON Pro 1, kunt u de hoogte verlagen en kan de positie van het hoofdgedeelte op een manier gezet worden dat het past bij de hoogte van uw kleine patiënt.

Naast deze praktische functie, is de BIOPTRON Pro 1 uitgerust met een elektronische timer en een bedieningspaneel dat u helpt bij het bijhouden van de duur van de behandeling.

U kunt de tijd instellen voor ongeveer 30 seconden en zodra deze ingestelde tijd is bereikt, stopt het apparaat.

Dit voorkomt dat u een verhoogde hoeveelheid straling krijgt en zorgt ervoor dat uw veiligheid gegarandeerd is.

Bovendien heeft de BIOPTRON Pro 1 een geïntegreerde lat die helpt bij het meten en handhaven van een veilige afstand tussen het oppervlak van de huid en de bovenkant van het apparaat.

Bovendien is de standaard voorzien van een desinfecteerbare, afwasbare en verwisselbare ondersteunende mat en nuttige stofkap.

De vloerstandaard van het apparaat wordt geleverd met wielen, dat maakt het makkelijker voor u om de BIOPTRON Pro 1 te verplaatsen.

BIOPTRON Pro 1: Toepassingen

U kunt de BIOPTRON Pro 1 gebruiken voor een verscheidenheid van werkzaamheden.

Als u last heeft van een ondraaglijke pijn in uw lichaam, of onlangs ernstig letsel heeft opgelopen, kunt u de Lichttherapie functie van de BIOPTRON Pro 1 respectievelijk gebruiken voor het helen van uw pijn en wonden.

Een 4-10 minuten behandeling een keer per dag, of zoals voorgeschreven door uw arts kan u helpen een gezond lichaam te bereiken binnen een paar weken.

Zorg ervoor dat u een redelijk veilige afstand van het apparaat weet te handhaven en let op de voorzorgsmaatregelen en richtlijnen die in de handleiding van het apparaat beschreven staan.

Hoewel, de BIOPTRON Pro 1 is gerangschikt als het nummer een lichttherapie-systeem en geen bedreiging voor uw welzijn vormt, is het altijd het beste om voorzorgsmaatregelen te nemen.

BIOPTRON Pro 1: Huidverzorging

Naast het bieden van verlichting van uw pijn, wonden en sportblessures, kan de BIOPTRON Pro 1 u helpen om de huid te krijgen waarvan u altijd al heeft gedroomd.

Het kan uw huid verjongen en ophelderen, waardoor u een zachte en mooie huid krijgt.


BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >


Om het meeste uit de BIOPTRON Pro 1 te halen, is het zeker de moeite waard om de aanschaf te overwegen voor uw huis of medische faciliteit.

, , , ,

Comments are closed.