Bioptron tevreden klanten | Bioptron lamp

BIOPTRON lamp lichttherapie Werking

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

bioptron zepter lampen lichttherapie

Bioptron lamp is goed tegen mijn artrose

Ik heb artrose. Hierdoor heb ik twee heupprothesen, twee schouder- en een knie-operatie.

Mijn duimen zijn er het slechtst aan toe, de pijn is niet te harden.

Maar sinds ik de Bioptron-machine heb, is mijn leven draaglijk.

Mijn kleinzoon viel op zijn gezicht en had twee littekens.

Ik gebruikte de Bioptron en de littekens verdwenen volledig.

Mijn dochter had kiespijn en gebruikte de machine – drie maanden later en nog steeds geen kiespijn.

Ik zou Bioptron-machine aan iedereen aanraden. U kunt het voor veel doeleinden gebruiken.

Het is een zegen.

Mevrouw Botha

Lichttherapie lamp Bioptron
4.0
2018-09-17T11:43:57+00:00

Mevrouw Botha

bioptron zepter lampen lichttherapie
Ik heb artrose. Hierdoor heb ik twee heupprothesen, twee schouder- en een knie-operatie. Mijn duimen zijn er het slechtst aan toe, de pijn is niet te harden. Maar sinds ik de Bioptron-machine heb, is mijn leven draaglijk. Mijn kleinzoon viel op zijn gezicht en had twee littekens. Ik gebruikte de Bioptron en de littekens verdwenen volledig. Mijn dochter had kiespijn en gebruikte de machine – drie maanden later en nog steeds geen kiespijn. Ik zou Bioptron-machine aan iedereen aanraden. U kunt het voor veel doeleinden gebruiken. Het is een zegen.
bioptron knie herstel genezing huis lichttherapie

Veel vertrouwen in het Bioptron product !! uitstekende lichttherapie lamp

Mijn naam is Nafeesa Salie en ik heb veel vertrouwen in het Bioptron product.

Dit zijn mijn redenen waarom:

Ik had 16 maanden geleden een knieblessure en gaf veel geld uit aan therapie. Ik moest het werk opgeven want ik kon niet meer op mijn voeten staan totdat ik de directeur van Bioptron ontmoette. Hij kwam bij me thuis en demonstreerde de Bioptron op mijn knie. Ik was zo onder de indruk dat ik de Bioptron-lamp heb gekocht.

Deze lamp is geweldig. Binnen de eerste week kon ik het verschil in mijn knieën voelen. Daarvoor moest ik op een stoel gaan zitten omdat ik niet kon buigen. Binnen een maand (van het gebruik van Bioptron) ben ik beginnen lopen, knielen, enz. Het neemt dagelijks slechts 10 tot 15 minuten van uw tijd om de lamp te gebruiken op de wonde. De Bioptron-Lichttherapie is echt geweldig. Ik raad dit product iedereen aan.

Mijn dochter viel van een 3 meter hoge muur en ik ben erin geslaagd om haar in een korte periode te genezen met de Bioptron-lamp.

Het is echt zeer geweldig. Ik heb geen reguliere bezoeken meer aan mijn arts – Bioptron doet het allemaal.

Mevrouw Salie

Lichttherapie lamp Bioptron
4.0
2018-09-17T11:15:32+00:00

Mevrouw Salie

bioptron knie herstel genezing huis lichttherapie
Mijn naam is Nafeesa Salie en ik heb veel vertrouwen in het Bioptron product. Dit zijn mijn redenen waarom: Ik had 16 maanden geleden een knieblessure en gaf veel geld uit aan therapie. Ik moest het werk opgeven want ik kon niet meer op mijn voeten staan totdat ik de directeur van Bioptron ontmoette. Hij kwam bij me thuis en demonstreerde de Bioptron op mijn knie. Ik was zo onder de indruk dat ik de Bioptron-lamp heb gekocht. Deze lamp is geweldig. Binnen de eerste week kon ik het verschil in mijn knieën voelen. Daarvoor moest ik op een stoel gaan zitten omdat ik niet kon buigen. Binnen een maand (van het gebruik van Bioptron) ben ik beginnen lopen, knielen, enz. Het neemt dagelijks slechts 10 tot 15 minuten van uw tijd om de lamp te gebruiken op de wonde. De Bioptron-Lichttherapie is echt geweldig. Ik raad dit product iedereen aan. Mijn dochter viel van een 3 meter hoge muur en ik ben erin geslaagd om haar in een korte periode te genezen met de Bioptron-lamp. Het is echt zeer geweldig. Ik heb geen reguliere bezoeken meer aan mijn arts – Bioptron doet het allemaal.
Beste BIOPTRON Lamp

Uitstekende resultaten met Bioptron

Ik heb uitstekende resultaten met Bioptron. Ik heb het gebruikt voor acne-patiënten en samen met de juiste producten en lichttherapie, is de huid sterk verbeterd. Als gevolg daarvan hebben ze de Compact III gekocht om het thuis te gebruiken.

Ik heb het gebruikt bij patiënten met CONJUNCTIVITIS, SINUSITIS, KIESPIJN, HOOFDPIJN, VERSTUIKTE ENKELS, ARTRITIS, LUPUS, BURN-OUT, enz. Klanten voelden zich zo veel beter na het gebruik van het licht zodat de meesten regelmatig terugkomen voor behandeling en velen hebben de lamp gekocht om die thuis te gebruiken.

Ik heb de lamp ook gebruikt op uitgedroogde, verwaarloosde huid om de absorptie van huidverzorgingsproducten te verbeteren met ongelooflijke resultaten.

Ik ben er van overtuigd dat elk huishouden een Bioptron zou moeten hebben. Kinderen zijn dol op het gebruik ervan en het heeft een versneld genezingsproces.

Prof. Celene Bernstein

Lichttherapie lamp Bioptron
5.0
2018-09-17T11:18:21+00:00

Prof. Celene Bernstein

Beste BIOPTRON Lamp
Ik heb uitstekende resultaten met Bioptron. Ik heb het gebruikt voor acne-patiënten en samen met de juiste producten en lichttherapie, is de huid sterk verbeterd. Als gevolg daarvan hebben ze de Compact III gekocht om het thuis te gebruiken. Ik heb het gebruikt bij patiënten met CONJUNCTIVITIS, SINUSITIS, KIESPIJN, HOOFDPIJN, VERSTUIKTE ENKELS, ARTRITIS, LUPUS, BURN-OUT, enz. Klanten voelden zich zo veel beter na het gebruik van het licht zodat de meesten regelmatig terugkomen voor behandeling en velen hebben de lamp gekocht om die thuis te gebruiken. Ik heb de lamp ook gebruikt op uitgedroogde, verwaarloosde huid om de absorptie van huidverzorgingsproducten te verbeteren met ongelooflijke resultaten. Ik ben er van overtuigd dat elk huishouden een Bioptron zou moeten hebben. Kinderen zijn dol op het gebruik ervan en het heeft een versneld genezingsproces.
BIOPTRON Zepter

Ik heb CVS (chronisch vermoeidheid syndroom)

Ik heb CVS (chronisch vermoeidheid syndroom), die met succes wordt behandeld door mijn dokter, een specialist op dit gebied. Ik heb deze aandoening reeds meer dan 20 jaar waardoor ik veel andere problemen heb en eindeloze testen en veel bezoeken aan artsen.

Een van de blijvende problemen is een disfunctioneel immuunsysteem: een auto-immune aandoening die AL mijn gewrichten doet zwellen, een verzwakt immuunsysteem, een slechte circulatie, haaruitval, allergieën, hoofdpijn, lethargie – Ik kan zo nog verder gaan.

Mijn dokter moedigde me aan om de BIOPTRON te gebruiken omdat het de behandeling zou verbeteren. Ik gehoorzaamde aan het voorschrift van de arts en gebruik de Bioptron nu 2 maanden met verbazingwekkende resultaten. Mijn slechte circulatie, haaruitval, allergieën, sinus zijn iets van het verleden. In 4 maanden, wanneer de bloedtesten voor het auto-immune gedaan zijn, zullen we pas in staat zijn om te zeggen hoe de Bioptron de aandoening heeft verlaagd.

Ik moet eraan toevoegen dat ik de Bioptron 2 maal daags gebruik en er de vruchten van pluk.

Mevrouw Niki Diamond

Lichttherapie lamp Bioptron
5.0
2018-09-17T11:31:30+00:00

Mevrouw Niki Diamond

BIOPTRON Zepter
Ik heb CVS (chronisch vermoeidheid syndroom), die met succes wordt behandeld door mijn dokter, een specialist op dit gebied. Ik heb deze aandoening reeds meer dan 20 jaar waardoor ik veel andere problemen heb en eindeloze testen en veel bezoeken aan artsen. Een van de blijvende problemen is een disfunctioneel immuunsysteem: een auto-immune aandoening die AL mijn gewrichten doet zwellen, een verzwakt immuunsysteem, een slechte circulatie, haaruitval, allergieën, hoofdpijn, lethargie – Ik kan zo nog verder gaan. Mijn dokter moedigde me aan om de BIOPTRON te gebruiken omdat het de behandeling zou verbeteren. Ik gehoorzaamde aan het voorschrift van de arts en gebruik de Bioptron nu 2 maanden met verbazingwekkende resultaten. Mijn slechte circulatie, haaruitval, allergieën, sinus zijn iets van het verleden. In 4 maanden, wanneer de bloedtesten voor het auto-immune gedaan zijn, zullen we pas in staat zijn om te zeggen hoe de Bioptron de aandoening heeft verlaagd. Ik moet eraan toevoegen dat ik de Bioptron 2 maal daags gebruik en er de vruchten van pluk.
BIOPTRON lampen

Bioptron is goed voor sporters

Ik heb vaak last van kniepijn na een intensieve fietstraining of race. Ik kwam in contact met de Bioptron-lamp die mijn symptomen drastisch verbeterden na slechts 8 minuten per knie. Ik had ook last van een lies- en hamstringblessure. Ik gebruikte de lamp op deze plaatsen gedurende een week… het verlichtte de ontsteking en na een week was de blessure weg.

Ik wil de Bioptron-lamp ten zeerste aanraden voor elke sport-gerelateerde blessures of pijn na een race of training.

Fietser J.V.

Lichttherapie lamp Bioptron
5.0
2018-09-17T10:04:28+00:00

Fietser J.V.

BIOPTRON lampen
Ik heb vaak last van kniepijn na een intensieve fietstraining of race. Ik kwam in contact met de Bioptron-lamp die mijn symptomen drastisch verbeterden na slechts 8 minuten per knie. Ik had ook last van een lies- en hamstringblessure. Ik gebruikte de lamp op deze plaatsen gedurende een week… het verlichtte de ontsteking en na een week was de blessure weg. Ik wil de Bioptron-lamp ten zeerste aanraden voor elke sport-gerelateerde blessures of pijn na een race of training.
bioptron lichttherapie depressie

Mijn acne behandeling met de Bioptron lamp

Betreffende een 17-jarige: Ernstige acne, littekens.

Hij nam tijdens een jaar ROACCUTAN zonder resultaten. We combineerden 20 minuten Bioptron met huidpeelings.

Totaal aantal Bioptron-behandelingen: 14.

Totaal aantal peelingbehandelingen: 6.

Dit alles in een periode van twaalf weken.

De resultaten: Ongelooflijk! 50-60% verbetering van de huid. De huid is niet zo zacht. Puistjes en littekenvorming sterk verminderd.

Bioptron werd slechts tweemaal per week gebruikt.

Tracey D.S.

Lichttherapie lamp Bioptron
5.0
2018-09-17T11:47:15+00:00

Tracey D.S.

bioptron lichttherapie depressie
Betreffende een 17-jarige: Ernstige acne, littekens. Hij nam tijdens een jaar ROACCUTAN zonder resultaten. We combineerden 20 minuten Bioptron met huidpeelings. Totaal aantal Bioptron-behandelingen: 14. Totaal aantal peelingbehandelingen: 6. Dit alles in een periode van twaalf weken. De resultaten: Ongelooflijk! 50-60% verbetering van de huid. De huid is niet zo zacht. Puistjes en littekenvorming sterk verminderd. Bioptron werd slechts tweemaal per week gebruikt.
Bioptron Medall of Pro 1

Bioptronlamp: zeer positieve evolutie merkbaar in de behandeling van decubituswond

Sedert het gebruik van de Bioptronlamp, is er een zeer positieve evolutie merkbaar in de behandeling van de decubituswond.

Na twee jaar streven naar definitieve wondgenezing, is er nu een opmerkelijk verbetering zichtbaar van zowel het weefsel als de wondranden.

De wond wordt ook al zichtbaar kleiner. Samen met het gebruik van de Oxyspray om het genezingsproces te ondersteunen, zijn wij heel tevreden van deze vorm van lichttherapie.

Mevrouw Lieve Cauwels

Lichttherapie lamp Bioptron
5.0
2018-09-18T12:09:16+00:00

Mevrouw Lieve Cauwels

Bioptron Medall of Pro 1
Sedert het gebruik van de Bioptronlamp, is er een zeer positieve evolutie merkbaar in de behandeling van de decubituswond. Na twee jaar streven naar definitieve wondgenezing, is er nu een opmerkelijk verbetering zichtbaar van zowel het weefsel als de wondranden. De wond wordt ook al zichtbaar kleiner. Samen met het gebruik van de Oxyspray om het genezingsproces te ondersteunen, zijn wij heel tevreden van deze vorm van lichttherapie.
bioptron medall lichttherapie

Tevreden. Mijn gewrichten pijn, spierkrampen, reuma, fibrositis … allemaal aangepakt met Bioptron

Ik ben er niet trots op om toe te geven dat ik voor meer dan 60 (zestig) jaar niet wist dat:

a) Gezwollen voeten
b) Pijn in de gewrichten, spierkrampen, reuma en fibrositis kunnen verlicht worden door een goede bloedcirculatie.

Ik huiver terug te denken aan mijn eindeloze uren lijden omdat ik nooit op de hoogte werd gebracht van de ware feiten. 3 weken geleden kwam ik in contact met een Bioptron-Lichttherapie-systeem waarna ik dagelijks een cumulatieve behandeling van 40 minuten onderging over een periode van 10 dagen.

De resultaten waren als volgt:

a) Hard knobbeltjes van bloed in mijn spataderen werden zacht.
b) Kleine adertjes, die mijn benen zwart kleurden, verdween samen met terugkerende spierkrampen.
c) De ondraaglijke pijn in het onderste deel van mijn rug, wanneer ik probeer om recht te lopen, is weg.
d) Mijn constante hoofdpijn is enorm verbeterd.
e) Meer dan 40 jaar was de huidskleur van mijn onderbenen en voeten zwartachtig grijs. Nou, nu is mijn huidskleur terug normaal en gelijk aan die van mijn bovenbenen.

Mijn advies aan alle pijnlijders is de PIJN NIET TE AANVAARDEN en te leven zonder pijn door het onmiddellijk verkrijgen van een demonstratie van de Bioptron-machine.

Mevrouw S. Sadien

Lichttherapie lamp Bioptron
5.0
2018-09-17T10:10:28+00:00

Mevrouw S. Sadien

bioptron medall lichttherapie
Ik ben er niet trots op om toe te geven dat ik voor meer dan 60 (zestig) jaar niet wist dat: a) Gezwollen voeten b) Pijn in de gewrichten, spierkrampen, reuma en fibrositis kunnen verlicht worden door een goede bloedcirculatie. Ik huiver terug te denken aan mijn eindeloze uren lijden omdat ik nooit op de hoogte werd gebracht van de ware feiten. 3 weken geleden kwam ik in contact met een Bioptron-Lichttherapie-systeem waarna ik dagelijks een cumulatieve behandeling van 40 minuten onderging over een periode van 10 dagen. De resultaten waren als volgt: a) Hard knobbeltjes van bloed in mijn spataderen werden zacht. b) Kleine adertjes, die mijn benen zwart kleurden, verdween samen met terugkerende spierkrampen. c) De ondraaglijke pijn in het onderste deel van mijn rug, wanneer ik probeer om recht te lopen, is weg. d) Mijn constante hoofdpijn is enorm verbeterd. e) Meer dan 40 jaar was de huidskleur van mijn onderbenen en voeten zwartachtig grijs. Nou, nu is mijn huidskleur terug normaal en gelijk aan die van mijn bovenbenen. Mijn advies aan alle pijnlijders is de PIJN NIET TE AANVAARDEN en te leven zonder pijn door het onmiddellijk verkrijgen van een demonstratie van de Bioptron-machine.
4.8
8

Ook nuttig: een infraroodcabine voor thuis kopen |

De wereld van BIOPTRON

Missie van BIOPTRON

bioptron toepassingenAls lid van de Zepter Groep is het onze MISSIE om innovatieve producten van hoge kwaliteit te ontwikkelen, met als doel het verbeteren van de gezondheid, het welzijn en de levenskwaliteit.

Bedrijfsprofiel van BIOPTRON

BIOPTRON AG werd gesticht in de lente van 1988 en is toegewijd aan het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van medische producten, het BIOPTRON Light Therapy Systeem.
Het bedrijf bevindt zich in Wollerau, nabij Zürich, in het midden van het economisch centrum van Zwitserland.

Het BIOPTRON Light Therapy Systeem werd ontwikkeld in hechte samenwerking met onderzoeksafdelingen van universiteiten, klinieken en specialisten. Wij testen en optimaliseren onze producten voortdurend door middel van wetenschappelijke studies uitgevoerd door onafhankelijke instituties.

Onze producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek door arbeid van hoge kwaliteit geleverd door vakmensen, ondersteund door moderne productiesystemen. Wij garanderen kwaliteit door uitvoerige kwaliteitscontroles bij elke stap van de productie.

Ons bedrijf en onze producten zijn gestandaardiseerd en gecertificeerd conform met ISO 9001 en EN 13485.
In alle activiteiten vertrouwen wij onze bekwame werknemers die voortdurend opgeleid worden.

In 1996 werd ons bedrijf geïntegreerd in de Zepter Groep. Dat geeft BIOPTRON AG toegang tot synergievoordelen en productverdeling naar meer dan 50 landen in de wereld.

bioptron lichttherapie logo

BIOPTRON: Reasearch & Development (R&D)

Jaren ervaring en onderzoek hebben de positieve resultaten van BIOPTRON Light Therapy bevestigd en hebben geleid tot een brede waaier aan toepassingen binnen verscheidene velden van de geneeskunde.

Het wetenschappelijke team van BIOPTRON AG werkt voortdurend door met experten, onderzoekers en geneesheren in verschillende landen om de kenmerken en de therapeutische doeltreffendheid van BIOPTRON Light Therapy te onderzoeken.

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >


BIOPTRON Lichttherapie kan helpen bij:

  • Anti-aging van uw huid: rimpels, …
  • Gelaatsverzorging
  • Genezing van wonden
  • Eczeem en acne
  • Littekens
  • Spierpijn
  • Artrose
  • Reuma
  • Depressie, winterdepressie

Lees ook: Therapy Air luchtreiniger |

 

bioptron lichttherapie tenniselleboog tennis

Bioptron lichttherapie: tenniselleboog tennis

Tip: luchtzuivering met Therapy Air

Comments are closed.