Bioptron verzorging voor uw huid | Bioptron lamp

Verzorg uw huid! Maak kennis met BIOPTRON Lichttherapie.

BIOPTRON Lichttherapie kan helpen bij onder meer volgende 9 TOEPASSINGEN:

 1. Anti-aging van uw huid: rimpels, …
 2. Gelaatsverzorging
 3. Genezing van wonden
 4. Eczeem en acne
 5. Littekens
 6. Spierpijn
 7. Artrose
 8. Reuma
 9. Depressie, winterdepressie

De uitstekende kenmerken van BIOPTRON Licht laat het licht toe niet alleen de huid te penetreren, maar ook de diepere weefsels. Het positieve effect van BIOPTRON Licht is daarom niet beperkt tot het behandelde gebied van de huid.

BIOPTRON lamp van ZepterBIOPTRON Licht heeft biostimulatieve effecten: wanneer het toegepast wordt op de huid stimuleert het lichtgevoelige intracellulaire structuren en moleculen. Dit leidt tot cellulaire kernreacties en veroorzaakt zogenaamde secundaire reacties, die niet beperkt zijn tot het behandelde gebied van de huid.

BIOPTRON lichttherapie stimuleert en moduleert herstellende en regeneratieve processen, en ook het proces van het menselijk immuunsysteem.

BIOPTRON lichttherapie is aanvaard geworden als een nieuwe vorm van behandeling voor preventie, therapie en rehabilitatie voor de vermelde medische indicaties.

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

1. BIOPTRON VOOR WONDGENEZING

BIOPTRON wondgenezingBIOPTRON lichttherapie kan gebruikt worden in combinatie met andere medische behandelingen bij volwassenen en kinderen voor:

 • Wondgenezing bij kleine verwondingen
 • Brandwonden (kleine)
 • Genezing na een operatie
 • Doorligwonden

Aangeraden behandelingsduur 2-8 min

We raden aan om een geneesheer te raadplegen voor u BIOPTRON lichttherapie gebruikt, voor professioneel advies of deze behandeling voor u aan te raden is, of dat er andere medische behandelingen nodig zijn.

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

2. BIOPTRON VOOR PIJNBEHANDELING

Bioptron lamp prijs aanvragenBIOPTRON lichttherapie kan gebruikt worden in combinatie met andere medische behandelingen bij volwassenen en kinderen voor:

Reumatologie

Fysiotherapie

 • Pijn aan de onderrug
 • Schouder- en nekpijn
 • Pijn aan de enkel
 • Muculoskeletale aandoeningen
 • Carpaletunnelsyndroom pijn

Sportgeneeskunde

 • zachte weefselschade van spieren, pezen en ligamenten
 • spierkrampen
 • verstuikingen
 • verrekkingen
 • kneuzingen
 • peesontstekingen
 • tenniselleboog

Aangeraden behandelingsduur 4-10 min

We raden aan om een geneesheer te raadplegen voor u BIOPTRON lichttherapie gebruikt, voor professioneel advies of deze behandeling voor u aan te raden is, of dat er andere medische behandelingen nodig zijn.

3. BIOPTRON VOOR DERMATOLOGISCHE INDICATIES

Acne behandeling met Bioptron lampBIOPTRON lichttherapie tegen huidaandoeningen. Bioptron lichttherapie kan gebruikt worden als aanvullende therapie bij de behandeling van verscheidene huidaandoeningen, zoals:

 • Acne
 • Constitutioneel eczeem
 • Psoriasis
 • Herpes simplex
 • Herpes zoster
 • Oppervlakkige bacteriële ontstekingen
 • Slijmvliesletsels

Deze soorten huidaandoeningen komen vaak voor en de meeste mensen ervaren ze vroeg of laat in hun leven. Hoewel de meeste huidaandoeningen niet levensbedreigend zijn, kunnen ze veel ongemak veroorzaken en een negatieve impact op de levenskwaliteit hebben/

BIOPTRON lichttherapie kan helpen bij het stimuleren van huidgenezing en het verminderen van ongemak dat gepaard gaat met verscheidene huidaandoeningen. Deze behandeling is pijnloos en gemakkelijk te gebruiken.

We raden aan om een geneesheer te raadplegen voor u BIOPTRON lichttherapie gebruikt, voor professioneel advies of deze behandeling voor u aan te raden is, of dat er andere medische behandelingen nodig zijn.

BIOPTRON lichttherapie van Zepter kan gebruikt worden als aanvullende therapie voor huidaandoeningen.

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

4. BIOPTRON VOOR PEDIATRISCHE INDICATIES

BIOPTRON pediatrie kinderenBIOPTRON lichttherapielamp kan gebruikt worden als aanvullende therapie bij kinderen voor het verminderen van pijn en het stimuleren van genezing bij verschillende aandoeningen, zoals:

 • Pediatrische huidlaesies
 • Allergische aandoeningen van de luchtwegen
 • Infecties van de bovenste luchtwegen
 • Muculoskeletale en neurologische aandoeningen en stoornissen

Huidaandoeningen komen vaak voor bij kinderen. Meer dan 15% van kinderen lijden onder allergisch eczeem en huidinfecties (veroorzaakt door virussen en bacteriën) komen vaak voor. Huidaandoeningen kunnen verontrustend zijn voor kinderen (en hun ouders) vanwege pijn aan de huid, constant te krabben, slaapgebrek en schaamte over het uiterlijk van de huidletsels op het gezicht of de handen.

BIOPTRON lichttherapie biedt een kindvriendelijke behandeling aan die kan helpen bij het stimuleren van huidgenezing en het verminderen van ongemak dat gepaard gaat met huidaandoeningen

Jongere kinderen zijn vatbaar voor virale infecties van de bovenste luchtwegen (d.w.z. neus en keel), wat leidt tot frequente voorvallen van ziektes per jaar, waardoor een aanzienlijk aantal schooldagen verloren kunnen worden.

BIOPTRON lichttherapie kan helpen bij het behandelen van deze aandoeningen door het immuunsysteem en het genezingsproces te stimuleren.

BIOPTRON lichttherapie is klinisch bewezen en wordt gebruikt om wondgenezing te stimuleren en pijn en ontstekingen te verminderen.

BIOPTRON lichttherapie kan gebruikt worden bij pasgeboren kinderen voor de behandeling van huidaandoeningen als flebitis, doorligwonden en intertrigo. Het wordt ook vaak gebruikt voor het verminderen van pijn en ontstekingen bij huiduitslag en luieruitslag.

We raden aan om een geneesheer te raadplegen voor u BIOPTRON lichttherapie gebruikt, voor professioneel advies of deze behandeling voor u aan te raden is, of dat er andere medische behandelingen nodig zijn.

BIOPTRON lichttherapie kan gebruikt worden als aanvullende therapie bij kinderen voor het verminderen van pijn en het stimuleren van genezing.

5. BIOPTRON VOOR BESTRIJDING VAN DEPRESSIE / WINTERDEPRESSIE

Seizoensafhankelijke depressie: SAD (‘Winterdepressie’)

BIOPTRON winterdepressieDe lange nachten en doffe dagen tijdens de winter kan bij sommige mensen leiden tot een sombere stemming.

Dit wordt seizoensafhankelijke depressie, SAD of ‘winterdepressie‘ genoemd. Men veronderstelt dat SAD veroorzaakt wordt door een evenwichtsstoornis in de productie van een ‘slaaphormoon’, melatonine.

Een verhoogde lichtintensiteit kan leiden tot een vermindering in productie van het ‘slaaphormoon’ en dus ook de gerelateerde symptomen.

BIOPTRON lichttherapie levert het effectieve lichtspectrum, zonder UV-straling, met een minimum van 10.000 lux, wat heilzaam is voor de behandeling van SAD.

Lichttherapie is een standaardbehandeling voor seizoensafhankelijke depressie en gerelateerde symptomen.


6. ANTI-AGING EN BIOPTRON LAMP

Anti-aging met een lichttherapie lamp van Bioptron

De Bioptron is een anti-aging lichttherapie lamp die wordt gebruikt om huidveroudering tegen te gaan. Dit apparaat stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn eiwitten in uw huid die de elasticiteit van uw huid bevorderen. Wanneer deze proteïnen afnemen, wordt de huid minder elastisch en rimpelig. De Bioptron lichttherapie lamp verhoogt ook de productie van adenosine trifosfaat (ATP). ATP is verantwoordelijk voor energie in de cellen. Wanneer er een laag ATP-niveau is, kan ons lichaam niet goed functioneren, wat leidt tot tekenen zoals rimpels in uw gezicht.

Het Bioptron anti-aging apparaat heeft twee verschillende lichtinstellingen: rood licht modus en blauwe LED-modus . Met de rode instelling ervaart u een verbeterde kwaliteit van de slaap, een verhoogde bloedcirculatie rond uw ogen die donkere kringen helpt verdwijnen, gladdere gezichtscontouren als gevolg van rimpel vermindering door het opvullen van fijne lijntjes en het verstevigen van een slappe huid. Het kan worden gebruikt over je hele gezicht en nek . Bij de blauw licht stand zult u een vermindering merken van tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels. Deze stand is ook geschikt voor acne preventie en behandeling en helpt bij wondgenezing .

Het Bioptron anti-aging apparaat is ontwikkeld met behulp van state-of-the-art technologie die gemaakt is om uw huid te voorzien van alle voordelen van rode LED-verlichting (die we in de natuur zien) zonder negatieve bijwerkingen zoals zonnebrand of oogbeschadiging. De straling van deze lamp kan worden vergeleken met die van natuurlijke bronnen zoals helder ochtendlicht of zomerzon op het middaguur op een heldere dag. De lamp zendt geen UV-stralen of warmte uit – er is dus niets dat uw huid kan verbranden, prikken, vervellen of uitdrogen !

Dit schoonheidsapparaat is een uitstekende aanvulling op elke schoonheidsroutine, vooral als u op zoek bent naar een manier om tekenen van veroudering op natuurlijke wijze tegen te gaan.


bioptron lichttherapie lampen anti-aging

Bioptron lichttherapie lampen anti-aging


Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

BIOPTRON LICHT

ER BESTAAT GEEN LEVEN ZONDER LICHT!

Licht is:

Bioptron lichtDe belangrijkste bron van leven.
De belangrijkste bron van energie.

Het is wetenschappelijk en medisch bewezen dat veel ziektes en mentale aandoeningen veroorzaakt worden door gebrek aan licht.

Tegenwoordig spenderen we bijna 90% van onze tijd binnen, zonder natuurlijk licht.

Dit is heel riskant voor onze gezondheid en is gekend als de oorzaak van verschillende ziektes.

Licht is essentieel om gezond te blijven en ziektes te voorkomen.

Maar er is meer aan BIOPTRON Licht:

Het activeert celgroei
Het verbetert het immuunsysteem van het lichaam
Het stimuleert het genezingsproces van het hele lichaam

WORDT GEZOND, BLIJF GEZOND, GENEES EN HERSTEL SNELLER MET BIOPTRON.


Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >


GESCHIEDENIS VAN LICHT

Het succesvolle gebruik van licht in de geneeskunde kent een lange geschiedenis.

Oude beschavingen, de Grieken, de Egyptenaren en de Arabieren begrepen het belang van licht en de genezende effecten ervan voor de gezondheid.

‘Heliotherapie’ was de eerste natuurlijke Lichttherapie die succesvol gebruikt werd als een effectieve medische behandeling voor het voorkomen en genezen van verschillende medische condities.

Hippocrates, een Griekse wetenschapper en de vader van de moderne wetenschap (460-370v.Chr.) zei: ‘Vis medicatrix naturae’, respecteer de genezende kracht van de natuur.

Ontdek ook de luchtreinigers van Therapy Air tegen rook

MODERNE Lichttherapie

Niels Ryberg Finsen lichttherapie BioptronIn 1893 ontwikkelde de Deense geneesheer Niels Ryberg Finsen een van de eerste toestellen die in staat waren om technologisch gesynthetiseerd ‘zonlicht’ te produceren.

Technologisch gesynthetiseerd licht heeft duidelijke voordelen: de intensiteit en uitgestraalde lichtspectrum zijn te regelen.

Tussen 1895 en 1903 behandelde hij meer dan 950 patiënten met lupus vulgaris (huidtuberculose) met gebruik van gefilterd, technologisch gesynthetiseerd ‘zonlicht’.

In 1903 ontving hij de Nobelprijs voor de geneeskunde voor zijn onderzoek naar lichttherapie en zijn uitstekende therapeutische prestaties.

Dokter Finsen wordt daarom beschouwd als de stichter van de moderne lichttherapie.

Dokter Niels Ryberg Finsen, Deense geneesheer en Nobelprijswinnaar, 1903.

 

Lichttherapie Lamp Kopen ? Prijsofferte >

BIOPTRON lamp kopen | BIOPTRON lichttherapie systeem | BIOPTRON lamp kopen | Bioptron lichttherapie | Bioptron lamp huren | Bioptron lamp te koop | Bioptron Pro 1 | Bioptron lamp | Bioptron lamp prijs | Bioptron Zepter

Comments are closed.