Lichttherapie België

Lichttherapie in België: Inzicht in het beste Lichttherapie-apparaat, nu beschikbaar in België

Lichttherapie in België

Je komt tal van Lichttherapie-apparaten tegen op de markt, maar de lichttherapielamp, die bekend staat als BIOPTRON Lichttherapie-apparaat, is misschien wel een van de beste lichttherapiesystemen tot nu toe geproduceerd.

Het BIOPTRON lichttherapie-apparaat is een gepatenteerd, klinisch getest en in Zwitserland vervaardigd medisch apparaat, dat momenteel wordt gebruikt in tal van de beste ziekenhuizen en medische voorzieningen over de hele wereld en in België.

In aanvulling daarop wordt het ook gekocht door individuele klanten voor het gebruik thuis en op kantoor.

Lichttherapie Belgie

De belangrijkste reden achter het succes van het lichttherapiesysteem is, dat het een uiterst effectieve en veilige medische behandeling is, die uw algemene welzijn, schoonheid en gezondheid verbetert op een aantal manieren.

De BIOPTRON lichttherapielamp, nu verkrijgbaar in België

De BIOPTRON lichttherapielamp is een helende therapie, die u kan helpen volledige verlichting te krijgen van verschillende pijnen in het lichaam, blessures, spier- en weefselwonden, artritispijn, sportblessures en huidproblemen, zoals acne.

Door het gebruik van de therapie als onderdeel van een routine , kunt u al deze problemen voorgoed behandelen.

Bovendien helpt het ook bij het ​​voorkomen van deze problemen op de lange termijn.

BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >

Ook heeft de lichttherapielamp een geweldig effect op uw huid, waardoor die steviger, zachter en mooier dan voorheen wordt.

Aangezien de lichttherapielamp geen UV-stralen gebruikt en geen bijwerkingen heeft, kunnen ook kinderen, volwassenen en ouderen er thuis gemakkelijk gebruik van maken.

De lichttherapielamp gebruikt de lichtstralen die behoren tot het zichtbare lichtspectrum en eveneens een deel van het infrarode lichtspectrum.

Het bereik vande golflengtes van het polychromatische licht dat werkzaam is bij lichttherapie gaat van 480 nm tot 3400 nm.

Door dit enorme bereik zorgt de lichttherapielamp ervoor dat elke lichtstraal uw huid binnendringt op verschillende dieptes en in staat is de problemen die op bepaalde dieptes worden ervaren te behandelen.

Bovendien is de lichttherapielamp uitgerust met de verbazingwekkende Brewster’s spiegel, een populair optisch systeem dat gebruikt wordt voor het polariseren het licht dat gebruikt wordt door de lichttherapielamp.

Het helpt bij het polariseren van ongeveer 95 procent van het polychromatische licht en zorgt voor de beste penetratie van het licht in uw lichaamsweefsels.

Dit stimuleert uw immuunsysteem en versnelt het genezingsproces.

Een andere geweldige functie van de lichttherapielamp is dat hij gebruik maakt van incoherent licht.

Het incoherente licht is een zacht laserlicht met lage intensiteit, dat uw huid binnendringt op verschillende niveaus en geen schade toebrengt aan uw lichaamsweefsels.

Daarentegen gebruiken de meeste laserlichtapparaten die op de markt zijn coherent licht, dat de sterkere en schadelijke tegenhanger van incoherent licht is.

De intensiteit is ongelooflijk hoog en het heeft het potentieel om eenvoudig je weefsels beschadigen.

Als de lichttherapielamp echter geen coherent licht gebruikt, blijven uw huid en lichaam volkomen veilig tijdens het gebruik ervan.

BIOPTRON België

De lichttherapielamp is verkrijgbaar in verschillende modellen en voor verschillende prijzen.

BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >

Neem vandaag contact met ons op in België om in het bezit van de prachtige BIOPTRON lichttherapielamp te komen voor het verbeteren van uw gezondheid en huid.

, , , , , ,

Comments are closed.