Lichttherapie licht

Toepassingen van het BIOPTRON Lichttherapie lichtapparaat bij behandelingen

Lichttherapie

BIOPTRON Lichttherapie licht is een zeer technologisch geavanceerd apparaat dat wordt gebruikt om verschillende medische aandoeningen te behandelen.

Al meer dan vijftien jaar is het beoordeeld en herzien om dokters en patiënten uitstekende resultaten te geven.

Het Lichttherapie apparaat is ontwikkeld in Europa na een decennium van medisch en wetenschappelijk onderzoek.

Deze Lichttherapie lichten zijn goedgekeurd als medisch hulpmiddel in het kader van de Europese Gemeenschap Richtlijn 93/42/EEC.

BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >

Meer dan vijfduizend medische professionals gebruiken momenteel de lichttherapie in meer dan duizend klinieken, en ze zijn enthousiast over de effectiviteit van de Lichttherapie lampen.

Bioptron Lichttherapie of Lamp

Er zijn een aantal aandoeningen die de BIOPTRON Lichttherapie kan behandelen, waaronder pijnbehandeling voor mensen met artritis en reumatoïde artritis, alsook de behandeling van pijn voor mensen die momenteel herstel en fysiotherapie ondergaan, in het gebied van sportgeneeskunde en ook om de genezing van wonden, weefsel en brandwonden te stimuleren.

Lichttherapie licht Bioptron

 

Het wordt ook gebruikt als enige de behandelmethode voor deze aandoeningen en het kan ook worden gebruikt in contra-indicaties.

Sinds het eerste gebruikt vijftien jaar geleden zijn er geen meldingen van bijwerkingen.

Aangezien het lichttherapie licht werkt door het stimuleren van het natuurlijke genezingspotentiaal van het lichaam, is de procedure volledig non-invasief en vermindert dus alle risico’s van infectie en ontstekingen die betrokken zijn bij invasieve behandelingen.

Bioptron Lichttherapie is zo’n succes bij gebruikers en doktoren dat het nu ook wordt gebruikt door cosmeticaspecialisten en schoonheidsspecialisten om huidverzorging en schoonheid te verbeteren.

Omdat het geen bijwerkingen heeft, vertrouwen veel dokters, cosmetica-specialisten en schoonheidsspecialisten op de Bioptron Lichttherapiebehandeling voor de behandelingen van huidaandoeningen.

Lichttherapiebehandeling met Bioptron

De behandeling door Bioptron duren tussen vier en zes minuten, en worden één of twee keer per dag gebruikt, afhankelijk van de behoefte van de patiënt.

Door zijn gemakkelijke gebruik zijn er drie modellen beschikbaar op de markt.

De professionele modellen zijn beschikbaar voor dokters, cosmetica-specialisten en schoonheidsspecialisten om te gebruiken bij hun behandelingen en diensten.

Deze modellen zijn gemaakt voor de professional. Een andere model, speciaal gemaakt voor normale gebruikers, is ook beschikbaar op de markt.

In plaats van naar de dokter te gaan voor een behandeling, kan een patiënt ook zelf in een machine investeren en de behandeling zelf uitvoeren.

Het gebruik van de machine is zeer eenvoudig en speciaal gemaakt voor mensen die het voor thuisgebruik hebben gekocht.

U moet niet meer dan twee maal per dag een Bioptron lichttherapie sessie uitvoeren.

BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >

Bioptron Lichttherapie gebruikt vier verschillende soorten licht om het immuunsysteem te stimuleren.

Het maakt gebruik van gepolariseerd licht, onsamenhangende en lage-energie licht.

Elk van deze heeft een speciale functie voor het genezingsproces.

Bioptron licht maakt ook gebruik van lineair gepolariseerd licht dat beweegt op parallelle vlakken.

De lichttherapie zorgt voor een goede penetratie van het licht, zodat het immuunsysteem van nature kan worden gestimuleerd, zodat het lichaam sneller geneest.

Comments are closed.