Wat is Bioptron licht | Bioptron lampen – lichttherapie

BIOPTRON Licht

Bioptron licht therapieHet BIOPTRON Lichttherapie systeem is een wereldwijd gepatenteerd medisch toestel voor Lichttherapie met een specifiek optisch element dat licht uitstraalt dat gelijkaardig is aan het deel van het electromagnetisch spectrum dat natuurlijk geproduceerd wordt door de zon, maar zonder UV-straling.

BIOPTRON Lichttherapie werkt op natuurlijke wijze door de herstellende en balancerende werkingen van het lichaam te ondersteunen, en zo de genezende mogelijkheden van het lichaam zelf te ontketenen. Eens de energie van het licht aan het weefsel geleverd is, wordt het proces van biostimulatie bevorderd (wat betekent dat verschillende biologische processen in organismen worden gestimuleerd op een positieve wijze, en de lichaamsfuncties dus worden verbeterd).

Gebruiksvriendelijke en niet-farmaceutische therapie

BIOPTRON technologie is in algemeen gebruik genomen en aanvaard in de geneeskunde als een gebruiksvriendelijk, doeltreffend, niet-farmaceutisch medisch toestel. Tijdens 15 jaar klinisch onderzoek over de hele wereld werd aangetoond dat het ondersteunend is voor het conservatief beheren van acute en chronische letsels, en ook postoperatieve wonden.

De genezingsfilosofie van Hippocrates wint opnieuw aan invloed in medische gebieden: ‘Primum non nocere’ (‘Ten eerste geen kwaad doen’) en ‘Vis Medicatrix Naturae’ (‘Eer de genezingskracht van de natuur’).

Het BIOPTRON Lichttherapie systeem is goedgekeurd als medisch toestel conform met het de richtlijn 93/42/EEC.

BIOPTRON Lichttherapie : Prijsofferte & Info >

Comments are closed.